Copiii mazgalesc peretii? Poate fi un lucru bun. Asta pentru ca o parte dintr-un perete poate fi transformata usor in tabla de scris, care poate fi curatata cu un burete umed.

Este doar una dintre situatiile pentru care Policolor a introdus in portofoliul sau DEKO Creative Effect, vopsea cu efect de tabla de scris, 100% acrilica.

Produsul se poate utiliza pentru a transforma orice suprafata interioara de perete in tabla de scris de culoare neagra, rezistenta la scrierea cu creta si la stergere repetata cu buretele ud.

”Am introdus acest produs in gama noastra pentru a sustine tendinta actuala in design interior, in care spatiul de locuit devine mediu de comunicare. DEKO Professional Creative Effect, vopseaua cu efect de tabla de scris este foarte cautata in zona de horeca (baruri si restaurante), dar si de utilizatorii casnici, fie ei parinti care vor sa stimuleze creativitatea copiilor, fie tineri ce doresc sa isi transforme peretii in spatii de comunicare creativa”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Acoperire buna, inclusiv pe pereti deja colorati

Cea mai frecventa utilizare a produsului este in camerele copiilor, cu scopul de a-i stimula pe cei mici sa dea frau liber imaginatiei prin desene ce pot fi sterse ulterior doar cu un burete umezit.

Produsul poate avea si alte intrebuintari. Spre exemplu, in bucatarie, peretele pe care s-a aplicat vopseaua cu efect de creta poate fi sprijin celor care gatesc, prin afisarea retetelor inainte de a incepe prepararea mancarii.

Produsul are o acoperire foarte buna, inclusiv pe pereti deja colorati si se poate aplica cu pensula ori trafaletul. Elementele caracteristice pentru DEKO Prefessional Creative Effect sunt rezistenta la spalare, aplicabilitatea usoara, aderenta foarte buna la suport, puterea de acoperire si rezistenta la zgarieturi.

Vopseaua este disponibila in varianta gata colorata, negru si este ambalata in galeti de 1,25 litri. Cu o galeata se pot acoperi circa 5 mp de perete, in doua straturi.