DEKO Professional inoveaza in categoria Pardoseli si lanseaza o noua gama de produse epoxidice si poliuretanice, adaptate pietei din Romania.

Dintre toti marii producatori autohtoni de materiale decorative, Policolor este singura companie care produce pardoseli si inoveaza pe segmentul de epoxidice si poliuretanice.

Pardoseala autonivelanta epoxidica bicomponenta transparenta este pe baza de rasina epoxidica cu vascozitate mica, fara solvent. Se utilizeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, in special la realizarea de pardoseli transparente epoxidice interioare, cu autonivelare, cu aspect estetic placut, cu rezistenta mare la uzura si medii chimice (ex: spitale, laboratoare, depozite, bucatarii, scoli, expozitii, magazine, garaje). Poate fi folosit in sistem cu Deko Creative Effect. Este folosita pentru a realiza desene decorative si 3D.

Pardoselile epoxidice decorative au aceleasi caracteristici tehnice ca pardoselile epoxidice normale si, prin urmare, aceleasi avantaje. in plus, ele confera un aspect estetic superior, fiind o alternativa pentru inlocuirea gresiei, parchetului. Pe langa rolul decorativ, aceasta pardoseala este si un bun hidroizolant, din acest motiv primele optiuni luate in calcul in finisarea pardoselilor sunt bucatariile, baile, holurile.

Pardoseala autonivelanta epoxidica bicomponenta are ca destinatii de utilizare birourile, cabinetele medicale, garajele, showroom-urile si halele industriale supuse la trafic greu. Pe lista beneficiilor se numara aspectul de ”oglinda”, aderenta excelenta pe beton, rezistenta mare la uzura, saruri, coroziune alcalina, stropiri cu petrol, benzina, uleiuri, detergenti, sucuri, vin etc. Produsele se utilizeaza exclusiv in sistem, prin amestecul intaritorului cu rasina. Consumul este de 1,5 kg/mp/strat de 1 mm grosime, iar aplicarea se face intr-un strat de 1,5-3 mm.

Oferta Policolor este completata de pardoseala autonivelanta epoxidica tricomponenta pentru halele industriale supuse la trafic greu si de pardoseala autonivelanta epoxidica cu efect antiderapant pentru hale cu trafic mediu.

Nou lansat in gama DEKO Pardoseli este sistemul Deko E3101 cu ioni de argint, protectie microbiana, sistem avizat de Ministerul Sanatatii si Deko LP 3111 sigilantul poliuretanic bicomponent mat, folosit ca strat de protectie la zgariere si raze UV pentru pardoselile epoxidice.