Policolor a inaugurat la Iasi cel de-al 11-lea showroom din reteaua proprie de magazine. Acesta are 190 de metri patrati si a fost construit cu o investitie de 50.000 de euro.
Magazinul este aliniat conceptului estetic si functional pe care compania le-a implementat in toate showroom-urile sale prezente in tara, iar oferta sa include vopsele lavabile, emailuri, tencuieli si solutii pentru protejarea si decorarea lemnului din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom si produse dedicate profesionistilor marca DEKO Professional.

”Iasiul reprezinta un obiectiv important pentru Policolor. Vrem sa fim cat mai aproape de clientii nostri si suntem convinsi ca, dincolo de raportul calitate-pret care conteaza la achizitia unui produs sau serviciu, la fel de important este si ajutorul dat pentru alegerea celei mai bune variante de achizitie. Mai mult, clientii magazinului nostru din Iasi vor avea si avantajul unor facilitati precum plata in rate, transport gratuit pentru cantitati mari, programe de fidelizare, asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului, demonstratii pentru meseriasi”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor Arhitectural.

Magazinul din Iasi, care se afla in cartierul Tatarasi, pe strada Vasile Lupu nr.119,vizavi de Flux Flora, e aliniat la standardele companiei, adaptate clientului final, pretentios in cautarea solutiilor istete pentru nevoile sale.

Showroom-uri Policolor se mai gasesc in Bucuresti (Theodor Pallady nr. 51; Calea Mosilor nr. 272, sector 2; Bd. Pantelimon nr. 287, sector 2; Bd. stefan cel Mare nr. 34, sector 2), Timisoara (Str. Gheorghe Lazar nr. 40); Brasov (Calea Bucuresti nr. 114); Cluj (Str. Calea Bucuresti nr. 15); Oradea (Str. General Gheorghe Magheru nr. 11); Ploiesti (Bd. Republicii nr. 114); Baia Mare(Bd. Decebal nr. 12A).

La nivel national, produsele Policolor se vand in peste 3500 puncte de vanzare, atat in comertul traditional cat si in cel modern.