Policolor, producator roman de lacuri si vopsele, a introdus pe piata home&deco Pudra Anti-tantari Deko Professional, produs pentru tavane cu actiune insecticida de combatere a tantarilor. Produsul este avizat de Ministerul Sanatatii.

Aceasta pudra este rezultatul unui amestec sub forma de pulbere cu biocizi incapsulati care, in combinatie cu apa, devine emulsie, se aplica usor si se usuca rapid. Biocizii incapsulati formeaza o pelicula ce combate tantarii sau alte insecte zburatoare, ei eliberandu-se treptat, timpul de eficacitate fiind de doi ani. In plus, produsul formeaza o pelicula de permeabilitate ridicata la vaporii de apa, astfel eliminandu-se pericolul formarii condensului si igrasiei.

„Acest produs unic este conceput special pentru a anihila instantaneu tantarii, se aplica o data la doi ani pe tavan si nu este periculos pentru animalele de companie”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Este solutia alternativa si de lunga durata, fata de sprayuri, aparate anti-tantari pentru priza sau inestetica plasa de la ferestre, care nu poate fi folosita intotdeauna. Deko Pudra Anti-tantari pentru tavane este indicat a fi folosit pentru locuintele aflate in zonele cu acumulari de apa statica, respectiv in zone cu lacuri, mlastini sau delte. Este disponibila in ambalaje de 1,5 kg, din care rezulta 2,1 l vopsea.

Pudra se foloseste doar in amestec cu apa, in raport de 1:1 (1,5 litri apa pentru o galeata cu 1,5 kg pudra), omogenizand cu bormasina cu mixer. Lichidul obtinut se poate utiliza in maximum 30 de zile, iar suprafata pe care se aplica trebuie sa fie perfect uscata, curatata de orice impuritati sau portiuni neaderente, si sa fie lipsita de mucegai.

Produsul este disponibil la nivel national in magazinele Dedeman.