021.408.67.83 •

Sisteme de pardoseli

VOPSELE EPOXIDICERezistența excelentă a vopselei epoxidice la umiditate și coroziune, garantează eficiența utilizării în majoritatea domeniilor industriale. Aplicarea vopselei epoxidice oferă o protecție îndelungată la atacurile substanțelor chimice, acizi și baze, având o rezistență ridicată la permeabilitate, indiferent de condițiile atmosferice la care sunt supuse.Sistem epoxy pentru piscine

Sistem predozat (bază/întăritor) cu rezistență foarte bună la umiditate - recomandat pentru piscine. Prezintă, de asemenea, rezistență la medii alcaline, uleiuri minerale, hidrocarburi aromatice, benzină, agenți corozivi.

Sistem epoxy pentru hale

Pardoseli epoxidice autonivelante în doi componenți, pe bază de rășini epoxidice de vâscozitate mică, fără conținut de solvenți. Utilizată în constructii civile și industriale, în special la realizarea de pardoseli interioare cu autonivelare, cu aspect estetic plăcut și cu rezistență mare la uzură și medii chimice.

Sistem epoxy pentru showroom-uri, SPA, hoteluri

Pardoseli pe bază de rășină epoxidică cu vâscozitate mică, fără solvent. Se utilizează în domeniul construcțiilor civile și industriale, în special la realizarea de pardoseli transparente epoxidice interioare, cu autonivelare, cu aspect estetic plăcut, cu rezistență mare la uzură și medii chimice (ex: spitale, laboratoare, depozite, bucătării, școli, expoziții, magazine, garaje).

Sistem epoxy pentru cabinete medicale, grădinițe, cantine, creșe etc.

Email bicomponent, pe bază de rășini epoxidice cu masă moleculară medie, care formează pelicule prin reticulare cu poliaminoamide. Se utilizează la realizarea de pardoseli epoxidice interioare, cu rezistență medie la trafic, expuse în atmosfera industrială agresivă.

Camere frigorifice și unități de producție

Pardoseli poliuretanice în 3 componenți, pe bază de mortar poliuretanic, rezistente la cele mai grele condiții de exploatare, utilizate pentru suprafețe din beton aflate în spații de lucru din industria alimentară, zone cu temperaturi ridicate, încăperi frigorifice și altele. Rezistență la variații de temperatură între -40 și 90 °C.

Sistem epoxy pentru adăposturi animale

Pardoseli epoxidice autonivelante în doi sau trei componenți, pe bază de rășini epoxidice de vâscozitate mică, fără conținut de solvenți, rezistente la urina de animale.

Sistem epoxy pentru garaje

Pardoseli epoxidice autonivelante în doi sau trei componenți, pe bază de rășini epoxidice, rezistente la stropiri cu benzină, petrol, uleiuri lubrifiante și diverși compuși chimici, dar și la trafic intens (autovechicule, motostivuitoare etc.).