021.408.67.83 •

Sistem ultra de termoizolație

DEKOTHERM ULTRADEKOTHERM ULTRA este un sistem de termoizolație a pereților care se aplică la exterior. Sistemul previne transferul energiei termice către zonele exterioare clădirii în timp ce punctul de îngheț rămâne în afara peretelui. Toate procesele în conexiune cu transferul energiei termice se realizează în interiorul sistemului de termoizolație, ceea ce asigură longevitatea componentelor clădirii - pereți, coloane, îmbinări, etc.

COMPONENȚA SISTEMULUI:

DEKOTHERM Polistiren EPS 80 grafitat

Plăcile de polistiren au o rezistență la compresiune de 80 kPa, conductivitate termică de 0,032 w/mk și sunt detensionate și ignifugate.

DekoMAX mortar destinat lipirii plăcilor din polistiren

Produs pulverulent cu granulometrie controlata pe baza de ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătățire a aderenței și plastificatori. În amestec cu apa formează un mortar destinat lipirii și armării plăcilor din polistiren expandat și extrudat.

    SAU

DekoFLEX adeziv uscat pe bază de ciment Portland

Adeziv uscat pe bază de ciment Portland, pentru lipirea și armarea plăcilor de polistiren expandat și extrudat (Styropore, Fibran, Styrodur, Styrofoam, Monodur etc.) în sistemul de izolare termică, cu conținut de mono-fibre pentru îmbunătățirea elasticității stratului aplicat.

Profile și colțare pentru polistiren

În funcție de specificul lucrării pot fi necesare diferite profile și colțare: profil de soclu, profil de contact cu tâmplăria, profil de colț cu plasă, profil cu picurător.

Dibluri fixare polistiren

Pe lângă lipire, plăcile mai au nevoie şi de o fixare suplimentară în dibluri - în medie 6 buc/mp (4 în colțuri și 2 în câmp).

Plasă din fibră de sticlă

Plasa din fibră de sticlă este folosita la realizarea stratului de armare peste care urmează să fie aplicată tencuiala decorativă.

DEKO G 8300 Grund vopsea

Produs pe bază de dispersii apoase sintetice, materiale de umplutură și aditivi. Utilizat ca strat de fond și aderență, ușurează aplicarea și structurarea tencuielilor decorative, permițând o creștere a rezisțentei și durabilității sistemului de finisare.

DEKO T8800 Tencuială decorativă siliconică canelată

Produs peliculogen fabricat pe bază de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenți, materiale de umplutură și aditivi. Pelicula aplicată este mată, dură, cu aspect striat.

DEKO T8600 Tencuială de soclu

Produs peliculogen fabricat pe bază de dispersii de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi și particule de cuarț în diverse nuanțe destinat pentru protejarea și finisarea decorativă a suprafețelor interioare și exterioare din beton, glet de ipsos, zidărie și rigips.

Estimați consumul de material: calculator de consumEstimați consumul de material: calculator de consum