021.408.67.83 •

Sistem premium pentru case private

Sistem premium pentru case private

VEZI DETALII

DEKO A 8055 Amorsă NANO

Produs pe bază de dispersii apoase acrilice de nouă generație ale căror particule ating dimensiuni nanometrice. Pentru impregnarea betonului și a altor materiale de construcții, la interior și exterior. Se recomandă în mod special, datorită particulelor nanometrice care pătrund în profunzime, la amorsarea suprafețelor unde există riscul infiltrării de apă. Acest produs va contribui la stoparea fenomenului de eflorescență.

VEZI DETALII

DEKO V 8057 Vopsea superlavabilă pentru interior

Vopsea superlavabilă pentru interior, destinată protecției și decorării suprafețelor din beton, zidărie și tencuială. Disponibilă în variantă albă sau colorată cu Sistemul de Colorare Policolor.

VEZI DETALII

DEKO V 8050 Vopsea lavabilă pentru interior

Vopsea superlavabilă pentru interior, pe bază de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenți, materiale de umplutură și aditivi specifici, destinată protecției și decorării suprafețelor din beton, zidărie, tencuială, gips, gips-carton ale construcțiilor civile și industriale, noi sau renovate. Disponibilă în variantă albă sau colorată cu Sistemul de Colorare Policolor.